Welkom in Het Teksthuis

Maak het jezelf makkelijk, je teksten zijn zo klaar.

Wat doen we?

Het Teksthuis schrijft teksten. Duh. Dat doen we in alle mogelijke vormen en maten, voor iedereen die daar nood aan heeft: tal van communicatiebureaus en adverteerders, maar ook behoorlijk wat overheidsdiensten, kmo’s en ngo’s. En af en toe ook voor onszelf. Gewoon, omdat we dat nu eenmaal leuk vinden.Onze specialisatie? Vlotte copywriting, boeiende content en frisse hertalingen. En gemeen lekkere noedels.

One-stop-textshop

Mist je gloednieuwe website nog wat teksten en wil je er regelmatig boeiende content aan toevoegen, heb je een persbericht nodig om dit aan te kondigen én wil je al die teksten dan ook nog eens laten vertalen?

Voortaan hoef je slechts aan één deur aan te kloppen voor al je tekstprojecten: de onze.

Wie doet dat?

Nicolas Chartier

De oprichter van Het Teksthuis. Leeft al van zijn pen sinds 2005 (of sinds 1989, als je zijn eerste publicatie op zijn zevende meerekent). Heeft een tomeloze passie voor gepeperde content en gezoete koffie. Wisselt zijn vaste schrijfhonk graag af met verre reisreportages.

De beste copywriters ter wereld (of toch bijna)

Om toegang te krijgen tot Het Teksthuis, moet je jouw sporen verdiend hebben. Alle copywriters van Het Teksthuis hebben minstens tien jaar ervaring, en vaak nog een pak meer. En dat zowel voor adverteerders als voor communicatiebureaus. Zo garanderen we jou niet alleen kwaliteit, maar ook een zorgeloze service.

Wie heeft dat gezegd?

Benieuwd hoe het voelt om met ons samen te werken? Onze klanten lichten een tipje van de sluier.