Bedrijfsmagazines

Belgen bladeren gemiddeld 29 minuten in een bedrijfsmagazine. Een pak langer dan ze op websites surfen. Wil jij ook zoveel aandacht voor je bedrijf? Dan heb je niet alleen een goede ontwerper en printer nodig, maar bovenal een ervaren redacteur.

Je bedrijfsmagazine publiceren

Heb je projecten waar je bijzonder trots op bent, wil je jouw klanten tonen welke mogelijkheden je bedrijf allemaal te bieden heeft of wil je een intern magazine lanceren voor je eigen mensen? Contacteer ons voor meer informatie!

Waarom bedrijfsmagazines scoren

In een wereld waarin alles almaar digitaler wordt, doen magazines het beter dan ooit. De reden? Die is meervoudig:

Bedrijfsmagazines prikkelen je zintuigen

Magazines bekijk je niet alleen, je voelt, hoort én ruikt ze ook. Door zoveel zintuigen tegelijk aan te spreken, slokt een magazine je aandacht volledig op.

Magazines vallen op

Je mailbox puilt uit, je krijgt zoveel meldingen op je smartphone dat je ze nijdig op mute zet … Maar je brievenbus? Die blijft tegenwoordig al eens leeg. Tot er plots een magazine in valt.

Print is minder vluchtig

Onderzoekt toont aan dat gedrukte content 1,7 keer beter onthouden wordt dan de digitale evenknie.

Magazines wekken vertrouwen

Magazines bieden ruimte voor diepgang en vertraging. Lezers linken dit onbewust met expertise en betrouwbaarheid.

De juiste redacteur voor je bedrijfsmagazine

Of je nu je expertise in de verf wil zetten, de band met je klanten of personeel wil aanhalen of je producten of diensten op een andere manier wil tonen, om je bedrijfsmagazine te vullen heb je een team van passionele redacteurs nodig. Dat team kan je op twee manieren samenstellen:

Interne redactie

Je kan ervoor kiezen om je medewerkers zelf aan het schrijven te zetten. Zij kennen je bedrijf immers best. Zorg er dan wel voor dat je alle teksten door een eindredacteur laat onder handen nemen. Zo ben je niet alleen gerust dat er geen fouten door de mazen van het net glippen, maar kan je ook rekenen op vlotte teksten die allemaal in dezelfde tone-of-voice van jouw bedrijf zijn geschreven.

Vraag een offerte voor eindredactie

Freelance redacteur

Heb je geen ervaring met interviews afnemen en reportages schrijven, en twijfel je hoe je producten en diensten om kan zetten in boeiende redactie? Of heb je er eenvoudigweg geen tijd voor? Schakel dan een freelance redacteur in. Liefst een met journalistieke ervaring en aantoonbare expertise in bedrijfsmagazines.

Schakel een freelance redacteur in

Bedrijfsmagazines voor alle doelgroepen

Van personeelsmagazines voor postkantoren over klantenmagazines voor investeerders of ledenmagazines voor natuurliefhebbers tot ronkende magazines voor autofans: onze redacteurs zijn ware kameleons. In de voorbije jaren schreven we mee aan bedrijfsmagazines voor de meest uiteenlopende doelgroepen en sectoren. Een greep uit onze realisaties.

WWF-magazine
Nieuws over projecten van WWF België en artikels over dieren.
De Kleur van Geld
Het magazine voor klanten van Triodos Bank, met nieuws en interviews.
Impulse
Het magazine van ING voor bedrijfsleiders en starters
Outline
Het magazine van ING voor private banking klanten, met economisch nieuws en interviews met bedrijfsleiders
AMP Box Office
Personeelsblad voor de medewerkers van persverdeler AMP. Redactie en vertalingen.
Mobistar Magazine
B2C magazine van het voormalige Mobistar, nu Orange. Redactie voor jonge klanten.
Belisol Magazine
B2C magazine voor klanten en prospecten. Redactie en interviews met architecten.
M Magazine
B2B Magazine van het voormalige Mobistar, nu Orange. Redactie gericht op ICT-beslissingnemers.
100% PostPunt
B2B magazine van Bpost, gericht aan de uitbaters van postpunten. Redactie en interviews met medewerkers van Bpost en postpunten.
Proximus ONE
B2B magazine van Proximus, gericht op de CIO en ICT-beslissingnemers in grotere bedrijven. Redactie en interviews met CEO’s.
Kinepolis Film News
B2C filmmagazine van Kinepolis met informatie over de nieuwste blockbusters. Redactie.
Rabo Magazine
B2C Magazine van Rabobank voor particuliere klanten. Redactie en interviews met werknemers van Rabobank en financiële experts.
WWF - Jaarrapport
Volledige redactie van het jaarrapport.
Proximus Perspectief
B2B magazine van Proximus gericht op bedrijfsleiders van kmo’s. Redactie en interviews met bedrijfsleiders en experts in innovatie.
Peugeot magazine
B2C magazine voor klanten van het automerk. Volledige redactie van het magazine.

Je bedrijfsmagazine publiceren

Heb je projecten waar je bijzonder trots op bent, wil je jouw klanten tonen welke mogelijkheden je bedrijf allemaal te bieden heeft of wil je een intern magazine lanceren voor je eigen mensen? Contacteer ons voor meer informatie!