Eindredactie

Niets zo nefast voor je geloofwaardigheid als die ene dt-fout, stijlbreuk of grammaticale blunder. We willen geen afbreuk doen aan je schrijfcapaciteiten, maar fouten maken is menselijk en dus onvermijdelijk. Daarom is het zo belangrijk om je teksten te laten nakijken door een ervaren eindredacteur tijdens een grondige eindredactie.

Detail wordt struikelblok

Foutjes onderbreken de leeservaring abrupt. In het beste geval hervat de lezer lichtjes afgeleid zijn zoektocht. In de meeste gevallen raakt hij geïrriteerd en stelt hij de bekwaamheid en het oog voor detail van je bedrijf in vraag. Dit kan voldoende zijn om je te schrappen van zijn lijst met mogelijke partners, leveranciers of verkopers. Zo krijgen die schijnbaar kleine onachtzaamheden desastreuze gevolgen. Zorg er dus voor dat je tekst onberispelijk is.

Eigen tekst, schone tekst

Je teksten zijn de vruchten van je arbeid, het zijn je kinderen. Dat maakt dat je gebreken minder snel opmerkt. Dit is perfect normaal. Je eigen schrijfsels blootstellen aan correctie mag dan kwetsbaar aanvoelen, het getuigt van weerbaarheid en lef. Eindredactie is onontbeerlijk bij het schrijven van waardevolle en doeltreffende teksten. Dat inzicht levert je gegarandeerd meer klanten op.

Eindredactie,  tekst-correctie of toch herschrijven?

Bij een eindredactie perfectioneert je copywriter je teksten. Hoe ver we daarin gaan? Dat bepaal jij uiteraard zelf.

Tekstcorrectie

Ben je tevreden over de stijl van je tekst, maar wil je zeker zijn dat er geen foutjes in schuilen? We kijken je tekst na op tik- en spelfouten, grammaticale correctheid, leestekens, cijfers, afkortingen, woordsplitsingen en andere mogelijke fouten.

Eindredactie

We corrigeren niet alleen je tekst, maar verbeteren ook je woordkeuzes, de structuur en het ritme van je tekst. We lossen ingewikkelde zinsconstructies op en dubbelchecken voetnoten en de schrijfwijze van namen en websites.

Herschrijven

Heb je jouw ideeën op papier gezet, maar ben je niet tevreden over het resultaat? Laat je tekst dan onder handen nemen door onze copywriters. Op basis van je ideeën herschrijven we je tekst tot hij vlot leest en zijn doel bereikt.

Laat je teksten door ons onder handen nemen en zet ze definitief op het juiste spoor. Daarna lezen ze als een feilloze Japanse snelheidstrein, met jouw doelpubliek aan boord!