Over ons

Het Teksthuis in een notendop

Het Teksthuis omschrijft zichzelf graag als de ultieme one-stop-tekstshop.

Hebt u nog enkele teksten nodig voor uw gloednieuwe website en wilt u er vervolgens regelmatig boeiende content aan toevoegen, wenst u ook nog een persbericht om dit aan te kondigen én moet u al die teksten dan ook nog eens laten vertalen?

Voortaan hoeft u slechts aan één deur meer aan te kloppen: de onze. Het Teksthuis verzorgt immers al uw copywritingredactie en vertalingen. Zo bent u zeker van consistentie en eenzelfde tone of voice in al uw communicatie.

Dat u daarbovenop nog maar één contact nodig hebt om al uw tekstprojecten te regelen, maakt u het leven alleen maar makkelijker.

De bewoners van Het Teksthuis

Onze werkwijze

Luisteren

Alles begint bij uw briefing. Die kan over meerdere pagina’s uitgeschreven zijn, of snel telefonisch doorgegeven worden. Zolang we maar begrijpen wie u bent, wat u verlangt en wie u wilt bereiken.

Schrijven

Op basis van uw briefing gaan we aan de slag. We zetten uw boodschap om in welgemikte woorden en zinnen, met de juiste tone of voice en natuurlijk netjes binnen de afgesproken deadline.

Opvolgen

Eens we de tekst hebben opgestuurd, leggen we ons oor opnieuw bij u te luister. Hoogstwaarschijnlijk bent u heel tevreden. Maar misschien ook niet helemaal. In dat geval passen wij de tekst gratis aan.