Herschrijven

teksten herschrijven

Speel op zeker: laat uw teksten herschrijvenHet Teksthuis kan al uw teksten corrigeren, zodat u zeker bent van een foutloos eindresultaat. Maar soms volstaat een grondige verbetering niet. Soms laat u uw teksten best herschrijven.

Zo kan het idee wel duidelijk uit een tekst naar voor komen, maar leest de tekst niet vlot. Of omgekeerd: de tekst leest wel als een trein, maar slaagt er niet in te overtuigen. Of misschien wel beide.

Het Teksthuis kneedt en herkneedt uw brontekst tot een heldere en aantrekkelijke tekst. Door in een wijde boog om vakjargon heen te lopen en recht naar de essentie toe te snellen. Door gedachtesprongen aaneen te knopen en opvulling te schrappen. Door, kortom, alle letters zo om te gooien dat ze op hun plaats vallen.

En uiteraard verbeteren we tussendoor ook alle fouten die we tegenkomen. Tot we een tekst bekomen die helemaal klaar is voor publicatie.

Hebt u zelf teksten liggen waar u niet helemaal zeker over bent? Stuur ze ons nu door, en wij bezorgen u meteen een vrijblijvende offerte!

Vraag een offerte aan

^